Salonul Bicicletei

Despre SALONUL BICICLETEI

Salonul Bicicletei este o initiativa AsPIC (Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor și Comerciantilor de Biciclete din Romania), care a dorit ca expozitia de biciclete sa fie un eveniment individual, axat doar pe acest segment. Astfel, cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de profil isi pregatesc standuri bine aprovizionate cu numeroase produse care se regasesc în oferta lor. Expozitia are de obicei loc pe o suprafata de expozitie indoor si o zona de teste si concursuri outdoor.

In cadrul Salonului au loc mai multe evenimente precum conferinta de presa, concursuri pentru copii si adulti, demonstratii de trick-uri, ore de cycling, prezentarea echipelor de ciclism, lansarea unor comunitati de bicicliste si biciclisti, si o petrecere pentru industria bicicletei.

Salonul bicicletei, expozitia nationala de biciclete, este singurul eveniment anual de acest gen destinat 100% biciclistilor, in care pasionatii pot descoperi si testa noile modele, participa la multe activitati interactive pregatite pentru ei si discuta cu expertii din piata de biciclete.

Editia din 2015 a fost un mare succes, avand 6.200 de vizitatori. Salonul a beneficiat de expunere media cu reach de peste 700.000 online si 230.000 reach pe pagina de facebook, promovare pe ecranele de la metrou si in peste 60 de locatii billboard-outdoor si aparitia in materiale realizate de Antena 1, Antena 3 si MonneyChannel. Aceasta editie a avut ca parteneri de specialitate comunitatile de biciclisti din Bucuresti, RidersClub si Freerider.ro. De asemenea la conferinta de presa au fost alaturi de noi reprezentanti din partea ambasadei Olandei, Junior Chamber International, Federatia Biciclistilor din Romania si multe alte nume cunoscute.

Salonul Bicicletei atrage atantia prin faptul ca aduna la un loc marii importatori de biciclete din Romania, comunitatile de biciclisti, echipele de ciclism, oamenii de specialitate, asiguratorii de biciclete si diverse proiecte din Romania care sprijina mersul cu bicicleta.

www.salonulbicicletei.ro

One thought on “Salonul Bicicletei

  1. Pingback: Primăvara vine cu Salonul Bicicletei | Bicla.ro – pentru bicicliştii urbani amatori

Comments are closed.