Salonul Bicicletei 2016

Vrei să afli modelul anului 2016? Vrei să știi care sunt noile tendințe în design-ul de cadre? Sau poate vrei să testezi în premieră bicicletele celor care urcă mereu pe podium!

În perioada 25-27 martie 2016, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) organizează expoziția Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei).

Aceasta va fi organizată la ROMEXPO, în nordul capitalei, lângă Casa Presei Libere.

Marile magazine de biciclete vor fi prezente acolo cu toate mărcile și modelele din portofoliul de biciclete, echipamente și accesorii.

Despre ASPIC:

Dorim să aducem la cunoştinţa investitorilor în comerțul cu biciclete intenţia membrilor fondatori ai Asociației Profesionale a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) de a realiza, începând cu anul 2015, cadrul necesar dezvoltării industrei bicicletei din ţara noastră pe platforma unei colaborări profesionale între actanţi, care să definească pe cât posibil un sistem profesional de educare şi formare a pieţei de biciclete, echipamente şi accesorii specifice bicicletei.

Ne propunem să sprjinim creşterea pieţei interne de producţie şi desfacere a produselor, creşterea numărului de evenimente profesionale de profil, scăderea nivelului pieţei gri/negre de biciclete tranzacţionate, creşterea implicării în procesul legislativ cu privire la comerţul cu biciclete şi la utilizarea resurselor umane în acest proces, creşterea nivelului profesional în prestarea de servicii de producţie, vânzare, întreţinere şi reparaţie.

În timp, pe măsură ce atingem unele dintre obiectivele expuse mai sus, sperăm să ne putem implica pozitiv şi în alte aspecte ale acestei industrii.

Pentru aceasta va trebui să implicăm din ce în ce mai mulţi membri activi.

Lista membrilor fondatori ai acestei organizaţii profesionale, care au semnat din anul 2014 statutul de colaborare, este formată din: BikeXpert, Moș Ion Roată, Veloteca, Giant Romania, Cross Bike, Teo Bikes, Bellotto Cycling Wear, Explorer. Sperăm ca în viitorul apropiat să avem alături mai mulţi membri interesaţi de o colaborare profesională şi profitabilă atât pentru comercianţi cât şi pentru beneficiari.

Despre Salonul Bicicletei 2016:

În perioada 25-27 martie 2015, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din Romania (ASPIC) organizează expoziția Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei).

 

Alte detalii din cadrul expoziției “Salonul bicicletei”:

–         in curand…

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare ne poti contacta la nr. de telefon: 0724.610.472 sau pe mail la director@aspic.ro (valentin_ionescu2003@yahoo.com).

Valentin Ionescu

Director Executiv ASPIC